1

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!


Ενα δροσερο βραβειο απο την αγαπημενη μου Ερμιονη, με το υπεροχο blog της με ολες τις γευσεις ..
Ευχαριστω Ερμιονη μου!
Οι γνωστοι κανονες του βραβειου, απαιτουν να παραθεσω 5 πραγματα που αγαπω να κανω ή για τα οποια αγαπω το καλοκαιρι (η διατυπωση ειναι λιγο ασαφης). Να πω την αμαρτια μου, το καλοκαιρι δεν ειναι η αγαπημενη μου εποχη. Δεν αντεχω την ζεστη, δεν αντεχω τον ηλιο, δεν αντεχω το αιρ-κοντισιον, δεν αντεχω την ταλαιπωρια και το μποτιλιαρισμα  για να παω σε καποιον παραθαλασσιο προορισμο και ουτε τρελλαινομαι να στριμοχνωμαι με μυριαδες αλλους σε μια παραλια. Αλλα ολο και κατι καλο θα βρω... Εχουμε και λεμε :
- πρωτα απ'ολα, κατα την διαρκεια του καλοκαιριου, εχω την ευκαιρια να απομακρυνθω λιγο απο την δουλεια και να παω επιτελους διακοπες! Ετσι ετοιμαζω βαλιτσες, βγαζω απο τα ντουλαπια τους χαρτες και ψαχνω στο ιντερνετ για εισιτηρια. Απολυτος αγαπημενος προορισμος η πολιτισμικη μου πατριδα, η Ιταλια!
- μου αρεσει που εχει περισσοτερες ωρες φως, αλλα οχι γιατι βραδιαζει αργα. Αντιθετα μου αρεσει να ξυπναω πρωι και να απολαμβανω τις ωρες της ημερας που δεν κανει ακομη πολυ ζεστη.
-  μου αρεσουν τα βραδια, στο μπαλκονι του εξοχικου, με μεζεδακι και μπυριτσα να μιλαμε και να καθομαστε μεχρι αργα, ειτε μονοι ειτε με φιλους ...
- μου αρεσει το καλοκαιρινο φως, που με βοηθαει να βγαζω τις φωτογραφιες που θελω, χωρις πολυ στησιμο και κοπο.
- το καλοκαιρι επισης απολαμβανω το κρυο τσαι, που το λατρευω!
Επειδη πραγματικα δεν μπορω να ξεχωρισω καποιον για να του στειλω αυτο το βραβειο, μπορει να το παρει οποιος επισκεφτει το blog μου και αφησει σχολιο σε αυτην την αναρτηση.
Καλο καλοκαιρι σε ολους!

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την βράβευση σου! Καλό καλοκαίρι και σε σένα Μαρίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη και οι παρατηρήσεις σας μας ενδιαφέρουν!

Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται υπ'όψιν και θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα δημοσιεύονται σχόλια υβριστικά ή με περιεχόμενο διαφημιστικό.

Commenti anonimi non saranno presi in considerazione e saranno cancellati.

All anonymous comments will not be considered and therefore deleted.