ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Πατατοκεφτεδες νηστισιμοι, τραγανοι και μυρωδατοι...
Υλικα : 3 μετριες πατατες,
1 κρεμμυδακι φρεσκο,
4 κουταλιες σουπας ψιλοκομμενο ανηθο,
3/4 φλυτζανιου τριμμενη φρυγανια,
αλατι και πιπερι,
λαδι για τηγανισμα.
Παρασκευη :
Καθαριζετε τις πατατες και τις τριβετε σε χοντρο τριφτη.
Σε ενα σκευος, βαζετε ολα τα υλικα, αλατι και πιπερι και τα ανακατευετε. Πλαθετε τους πατατοκεφτεδες.
Τηγανιζετε σε αφθονο ζεστο σπορελαιο ή ελαιόλαδο. Τους βαζετε να στραγγισουν σε απορροφητικο χαρτι.
Σερβιρετε τους ζεστους.
FRITTELLE DI PATATE ALL'ANETO
Frittelle senza uovo o formaggio, adatte per il periodi della Quaresima, croccanti e profumate...
Ingredienti : 3 patate medie,
Frittelle senza uovo o formaggio, adatte per il periodi della Quaresima, croccanti e profumate...
Ingredienti : 3 patate medie,
1 cipolloto tritato,
4 cucchiai di aneto tritato,
3/4 di tazza di pangrattato,
sale e pepe,
olio per friggere.
Preparazione :
Lavate e pelate le patate. Grattugiate in una grattugia a fori grossi.
In un recipiente mescolate tutti gli ingredienti, salate e pepate a piacere. Formate delle polpette.
Friggete le polpette in abbondante olio, facendole dorare da entrambi i lati. Mettetele a scolare su carta assorbente e servitele ancora calde.
olio per friggere.
Preparazione :
Lavate e pelate le patate. Grattugiate in una grattugia a fori grossi.
In un recipiente mescolate tutti gli ingredienti, salate e pepate a piacere. Formate delle polpette.
Friggete le polpette in abbondante olio, facendole dorare da entrambi i lati. Mettetele a scolare su carta assorbente e servitele ancora calde.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η γνώμη και οι παρατηρήσεις σας μας ενδιαφέρουν!
Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται υπ'όψιν και θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα δημοσιεύονται σχόλια υβριστικά ή με περιεχόμενο διαφημιστικό.
Commenti anonimi non saranno presi in considerazione e saranno cancellati.
All anonymous comments will not be considered and therefore deleted.