0

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ, ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ // BISCOTTI AL BURRO DI ARACHIDI CON SOLI 3 INGREDIENTI


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ

Αν σας αρέσει το φυστικοβούτυρο, θα λατρέψετε αυτά τα μαλακά μπισκότα, που λιώνουν στο στόμα! Επιπλέον θα τα λατρέψετε για την ευκολία τους, αφού φτιάχνονται στην στιγμή, με μόνο 3 υλικά!
Είναι τέλεια για το πρωινό, αφού χαρίζουν ενέργεια, για το κολατσιό, αλλά και για όλες τις ώρες! 
Την συνταγή την βρήκα εδώ.  Για έξτρα τσαχπινιά στην γεύση, μπορείτε να προσθέσετε και μία γερή πρέζα αλάτι.

Δόση : περίπου 25 μπισκότα
Βαθμός δυσκολίας συνταγής : πολύ εύκολη
Υλικά : 1 βαζάκι (360 gr) φυστικοβούτυρο,
                1 φλ. (125 gr) ζάχαρη άχνη,
                1 αυγό.
Προετοιμασία :
Ανάψτε τον φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις.
Αναμείξτε τα 3 υλικά και θα έχετε μία σφιχτή ζύμη. Πλάστε σε μπαλάκια, τοποθετήστε τα μέσα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και πιέστε τα σταυρωτά με τα δόντια ενός πιρουνιού. Βγαίνουν περίπου 25 κομμάτια - εξαρτάται βέβαια από το μέγεθος που θα τα φτιάξετε.
Ψήστε τα μπισκότα για 12 λεπτά (αν χρησιμοποιείτε αέρα, ψήστε στους 170°C για 10 λεπτά).
Βγάλτε τα από τον φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν πριν τα μετακινήσετε, γιατί όσο είναι ζεστά είναι πολύ μαλακά.
Διατηρούνται για πολλές ημέρες κλεισμένα σε μεταλλικό κουτί για μπισκότα.



BISCOTTI AL BURRO DI ARACHIDI CON SOLI 3 INGREDIENTI

Se vi piace il gusto delle arachidi, allora questi biscotti morbidi sono fatti per voi! Perdippiù la ricetta per prepararli è velocissima e con soli 3 ingredienti.
Perfetti per la prima colazione o per una merendina saziante.
La ricetta l' ho trovata qui. Per variare un po' il gusto, potete aggiungete un generoso pizzico di sale.

Dosi : 25 biscotti ca.
Difficoltà della ricetta : facile
Ingredienti : 1 barattolo (360 gr) burro di arachidi,
                            1 tazza (125 gr) zucchero a velo,
                            1 uovo.
Preparazione :
Accendete il forno a 180°C, modalità statico.
Entro una ciotola mescolate i 3 ingredienti. Modellate delle palline alla grandezza di una noce. Disponete entro una teglia foderata con carta forno. Schiacciate le palline con le rebbi di una forchetta, prima nel senso verticale e poi nel senso orizzontale, incorciando cioè le scanalture.
Infornare per 12 minuti (se preferite cuocere a modalità ventilato, allora cuocete a 170°C, per 10 minuti).
Sfornate e lasciate raffreddare.
Si conservano per parecchi giorni, entro una scatola di latta, per biscotti.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη και οι παρατηρήσεις σας μας ενδιαφέρουν!

Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται υπ'όψιν και θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα δημοσιεύονται σχόλια υβριστικά ή με περιεχόμενο διαφημιστικό.

Commenti anonimi non saranno presi in considerazione e saranno cancellati.

All anonymous comments will not be considered and therefore deleted.