Σημειώσεις από τους πειραματισμούς μου στην κουζίνα!
ΣΕΛΙΔΕΣ / PAGINE
ΑΡΧΙΚΗ / HOME
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ / ELENCO RICETTE
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ / PASTICCERIA
ΨΩΜΙΑ - ΖΥΜΕΣ - ΠΙΤΕΣ / PANE -TORTE SALATE
ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ / LIEVITO MADRE
ΛΙΚΕΡ / LIQUORI
ΜΙΚΡΟ ΛΕΞΙΚΟ ΟΡΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ / TERMINOLOGIA IN GRECO
ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ / PESI E MISURE
ΥΛΙΚΑ / INGREDIENTI
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ / CHI SONO
COPYRIGHT
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / CONTATTO
0
ΥΛΙΚΑ / INGREDIENTI
ΥΛΙΚΑ
ΑΛΕΥΡΑ
αλευρι απο καστανα
αμυλο
τυποι αλευρων
ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
αντσουγιες
το αυγο
το στερεοποιημενο λαρδί
το κρεμέζι
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
αριανι
γιαουρτι
ΛΑΧΑΝΙΚΑ
εσαλότ ή σκαλόνιο
λιαστες ντοματες
μπροκολο ρομανεσκο
νεροκρεμμυδο Ζακυνθου
ντοματοπιπερα
πατατες μωβ (
vitellote
)
cavolo
nero
ΜΑΓΙΕΣ
χημικη μαγια (
baking
powder
)
φυσικο προζυμι
φυσικο προζυμι ενυδατωμενο
υγρο φυσικο προζυμι
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
ανθος κανελας
ασαφετιδα
αστεροειδης γλυκανισος
βανιλια - εκχυλισμα βανιλιας
γαρυφαλλα ή μοσχοκαρφια
γκαλανγκαλ
κανελα
κάρβι
καρδαμωμο (κακουλες)
κεδροκουκουτσα
κολιαντρος
κροκος Κοζανης
(σαφράν)
κουρκουμας
κυμινο
μασίς
μαστιχα Χιου
μαυρο καρδαμωμο
μαχλεπι
μοσχοκαρυδο
μπαχαρι
παπαρουνοσπορος
πιπερι
σουμακι
τζιντζερ ή πιπεροριζα
τσιμενι
ΜΙΓΜΑΤΑ
advieh
γκαραμ μασαλα
καρρυ
μπαχαρατ
πίστο
ΑΡΤΥΜΑΤΑ
μηλοξυδο
μπουκοβο
νιφαδες ντοματας
πικραμυγδαλα
σουσαμι μαυρο
Herbes de Provence
INGREDIENTI
DI DERIVAZIONE ANIMALE
acciughe (alici)
l' uovo
la cocciniglia
lo strutto
LATTICINI
ayran
lo yogurt greco
FARINE
amido
farina di castagne
tipi di farina
LIEVITI
li.co.li.
lievito chimico autoprodotto
lievito madre
preimpasto di lievito madre
ORTAGGI
broccolo romanesco
cavolo nero
cipolla d' acqua di Zante
patate vitellote
peperoni topepo
pomodori essiccati al sole
lo scalogno
SPEZIE
anice stellato
assa fetida
bacche di ginepro
cannella
carvi
cardamomo nero
chiodi di garofano
coriandolo
cumino
curcuma
fieno greco
fiore di cannella
galanga
macis
mahlab o mahlèpi
mastìha o mastice di Chio
noce moscata
pepe
pimento
semi di papavero
sommacco
vaniglia - estratto di vaniglia
zafferano
zenzero
MISTURE
advieh
baharat
cardamomo
curry
garam masala
pisto
CONDIMENTI
aceto di mele
armelline
bùkovo (fiocchi di peperoni piccanti)
erbe di Provenza
fiocchi di pomodoro
semi di sesamo nero
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης κινητού
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)