ΣΕΛΙΔΕΣ / PAGINE

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ // FRITTELLE DI PATATE ALL'ANETO


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Πατατοκεφτεδες νηστισιμοι, τραγανοι και μυρωδατοι...

Υλικα : 3 μετριες πατατες,
               1 κρεμμυδακι φρεσκο,
               4 κουταλιες σουπας ψιλοκομμενο ανηθο,
               3/4 φλυτζανιου τριμμενη φρυγανια,
               αλατι και πιπερι,
               λαδι για τηγανισμα.
Παρασκευη : 
Καθαριζετε τις πατατες και τις τριβετε σε χοντρο τριφτη. 
Σε ενα σκευος, βαζετε ολα τα υλικα, αλατι και πιπερι και τα ανακατευετε. Πλαθετε τους πατατοκεφτεδες.
Τηγανιζετε σε αφθονο ζεστο σπορελαιο ή ελαιόλαδο. Τους βαζετε να στραγγισουν σε απορροφητικο χαρτι. 
Σερβιρετε τους ζεστους.


FRITTELLE DI PATATE  ALL'ANETO

Frittelle senza uovo o formaggio, adatte per il periodi della Quaresima, croccanti e profumate...

Ingredienti : 3 patate medie,
                            1 cipolloto tritato,
                            4 cucchiai di aneto tritato,
                            3/4 di tazza di pangrattato,
                            sale e pepe,
                            olio per friggere.
Preparazione : 
Lavate e pelate le patate. Grattugiate in una grattugia a fori grossi.
In un recipiente mescolate tutti gli ingredienti, salate e pepate a piacere. Formate delle polpette.
Friggete le polpette in abbondante olio, facendole dorare da entrambi i lati. Mettetele a scolare su carta assorbente e servitele ancora calde.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη και οι παρατηρήσεις σας μας ενδιαφέρουν!

Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται υπ'όψιν και θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα δημοσιεύονται σχόλια υβριστικά ή με περιεχόμενο διαφημιστικό.

Commenti anonimi non saranno presi in considerazione e saranno cancellati.

All anonymous comments will not be considered and therefore deleted.