ΣΕΛΙΔΕΣ / PAGINE

ΚΑΡΑΜΕΛΛΩΜΕΝΟ ΣΙΡΟΠΙ ΡΟΔΙΟΥ // SCIROPPO CARAMELLATO DI MELEGRANE


ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΣΙΡΟΠΙ ΡΟΔΙΟΥ

Υλικα : 3 φλυτζανια χυμο ροδιου (εδω χρειαζεται αποχυμωτης!)
                1/2 φλυτζανι χυμο λεμονιου,
                1/2 φλυτζανι ζαχαρη κρυσταλλικη. 
Παρασκευη : 
Η διαδικασια ειναι απλη, αλλα θελει λιγο υπομονη... 
Βαζετε ολα τα υλικα σε μια κατσαρολιτσα, και τα βραζετε σε χαμηλη φωτια, μεχρι να μειωθει ο ογκος του υγρου σε περιπου ενα φλυτζανι, και να δεσει. Προσοχη στο τελος της διδικασιας, να μην δεσετε παρα πολυ το σιροπι και γινει καραμελα, και να μην σας καει!
Διατηρειται πολυ καιρο, εκτος ψυγειου.


SCIROPPO CARAMELLATO DI MELEGRANE

Ingredienti : 3 tazze di succo di melegrane,
                            1/2 tazza di succo di limone,
                            1/2 tazza di zucchero semolato.
Preparazione :  
La preparazione è molto sempice. 
In un pentolino, portate ad ebollizione tutti gli ingredienti. Lasciate cuocere a fuoco moderato, fino che il liquido si riduce ad 1 tazza e si addensi. Fate attenzione però, alla fine della cottura, a non bruciare lo sciroppo e a non lasciarlo caramellare troppo.
Si conserva a lungo in temperatura ambiente.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη και οι παρατηρήσεις σας μας ενδιαφέρουν!

Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται υπ'όψιν και θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα δημοσιεύονται σχόλια υβριστικά ή με περιεχόμενο διαφημιστικό.

Commenti anonimi non saranno presi in considerazione e saranno cancellati.

All anonymous comments will not be considered and therefore deleted.