tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post7457878554350731096..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΓΙΑ ΡΟΛΟ // PASTA BISQUITmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-1789520780894592352014-11-28T11:20:15.221+02:002014-11-28T11:20:15.221+02:00Λιτσα μου ειναι και το αμυλο και η ισορροπια των υ...Λιτσα μου ειναι και το αμυλο και η ισορροπια των υλικων και ο τροπος παρασκευης και το ψησιμο, ολα εχουν την σημασια τους στην ζαχαροπλαστικη....mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-37460279818898856302014-11-28T11:18:40.636+02:002014-11-28T11:18:40.636+02:00Βαγγελιω μου δεν αποκλειεται να ειχες την σωστη συ...Βαγγελιω μου δεν αποκλειεται να ειχες την σωστη συνταγη. Το περιεργο ειναι οτι οι σεφ και ζαχαροπλαστες στην Ελλαδα δεν λενε τα πραγματα με το ονομα τους, πχ. τα λενε ολα παντεσπανια ή μπισκοτα, απλοποιουν τα ονοματα και αυτο κατ' εμε ειναι λαθος γιατι δεν γινεται διαχωρισμος και δεν δινεται εμφαση στο πιο υλικο ή ποιο παρασκευασμα πρεπει να χρησιμοποιηθει σε μια συγκεκριμενη συνταγη και για mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-68931994247772433162014-11-28T11:13:05.950+02:002014-11-28T11:13:05.950+02:00Πηνελοπη μου εμενα παντως βγηκε τελειο, δεν καθισε...Πηνελοπη μου εμενα παντως βγηκε τελειο, δεν καθισε, εμεινε αφρατο και δεν εσπασε σε κανενα σημειο - μπορεις να δεις το ρολο με κρεμα καστανο στην αμεσως επομενη αναρτηση... Οι κορμοι ειναι τελειοι για τις γιορτες, και βεβαια ο βασιλιας ολων ειναι ο γαλλικος buche de Noel!<br />Φιλια πολλα!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-7712129721693775412014-11-28T11:08:26.832+02:002014-11-28T11:08:26.832+02:00Ευχαριστω Λιλια μου! Παντα με τον καλο τον λογο!Ευχαριστω Λιλια μου! Παντα με τον καλο τον λογο!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-18877343999288386142014-11-28T11:07:55.918+02:002014-11-28T11:07:55.918+02:00Τανια μου κι εγω ετσι πιστευα μεχρι προτινος, μεχρ...Τανια μου κι εγω ετσι πιστευα μεχρι προτινος, μεχρι που την ψυλλιαστηκα την δουλεια ...<br />Αμυλο πατατας δεν καταφερα να βρω στην Ελλαδα, δεν ξερω αν εχει σε καποιο e-shop, γιατι γενικα δεν κανω αγορες απο το διαδυκτιο. Το αμυλο πατατας δινει γενικα πιο κρεμωδη υφη. Στην συγκεκριμενη συνταγη και το αμυλο καλαμποκιου την ιδια δουλεια κανει, πολλοι ομως βαζουν ακομη και σκετο αλευρι. mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-4337145950259585032014-11-28T11:05:18.516+02:002014-11-28T11:05:18.516+02:00Φωτεινη μου απ' οτι φαινεται η ζαχαροπλαστικη ...Φωτεινη μου απ' οτι φαινεται η ζαχαροπλαστικη τεχνη εχει πολλα μικρα μυστικα που κι εγω σιγα σιγα τα μαθαινω ... και οτι καινουργιο ενδιαφερον ανακαλυπτω, το μοιραζομαι ευχαριστως με τους φιλους και επισκεπτες του blog μου!<br />mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-47238806252715311182014-11-26T23:09:52.617+02:002014-11-26T23:09:52.617+02:00μαρινα μου καλησπερα.το μυστικο πρεπει να ειναι το...μαρινα μου καλησπερα.το μυστικο πρεπει να ειναι το αμυλο.μια φορα μονο που ειχα αγορασει ενα αλευρι απο γερμανικο σ.μ.μου ειχε πετυχει ετσι.ισως να περιειχε κατι τετοιο.εν αναμονη του χριστουγεννιατικου κορμου.πολλα φιλια.litsa t.https://www.blogger.com/profile/00886004418620862327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-13958372786974877092014-11-26T22:24:07.713+02:002014-11-26T22:24:07.713+02:00Θα δοκιμάσω τη συνταγή σου τις γιορτές παρόλο που ...Θα δοκιμάσω τη συνταγή σου τις γιορτές παρόλο που μάλλον ήμουν τυχερή με όσες έχω δοκιμάσει όσον αφορά την ελαστικότητα. Δείχνει πολύ ανάλαφρο παντεσπάνι...Vitahttps://www.blogger.com/profile/12697712007919316674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-68802924601382717182014-11-26T19:27:13.847+02:002014-11-26T19:27:13.847+02:00Αυτό θα το δοκιμάσω Μαρίνα μου, γιατί όσες προσπάθ...Αυτό θα το δοκιμάσω Μαρίνα μου, γιατί όσες προσπάθειες έχω κάνει για ρολό, μάλλον δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.<br />Τώρα που έρχονται Χριστούγεννα, τα ρολά και οι κορμοί έχουν σαφώς την τιμητική τους!<br />Καλό βράδυ εύχομαι.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-91580352191016136092014-11-26T13:45:46.086+02:002014-11-26T13:45:46.086+02:00Έτσι Μαρινάκι! Όσο ασχολείσαι με κάτι γίνεσαι καλύ...Έτσι Μαρινάκι! Όσο ασχολείσαι με κάτι γίνεσαι καλύτερη και εσύ μας έχεις δείξει πως κάνεις πλέον φοβερά πράγματα και δίνεις και εξαιρετικές συμβουλές. Την καλημέρα μου και καλή συνέχεια! - spoonstories-https://www.blogger.com/profile/07600374912277678971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-28252017005085146982014-11-26T13:06:17.871+02:002014-11-26T13:06:17.871+02:00Και εγώ νόμιζα ότι έιναι θέμα τεχνικής ή κακομεταχ...Και εγώ νόμιζα ότι έιναι θέμα τεχνικής ή κακομεταχείρισης, κατοπιστικό το ποστ και θα δοκιμάσω της συνταγή σου την επόμενη φορά που θα κανω κορμο. Αμυλο πατάτας βρίσκεις έυκολα στην Ελλάδα ή το αντικαθιστάς με κορν φλάουρ? (το αποτέλεσμα είναι το ίδιο άραγε ή εχει διαφορά στην ποιότητα?)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-54407405967674557612014-11-26T11:38:39.213+02:002014-11-26T11:38:39.213+02:00Τελικά είναι απαραίτητο να έχει κάποιος την ασφάλε...Τελικά είναι απαραίτητο να έχει κάποιος την ασφάλεια ακόμα και στις πιο ,φαινομενικά,εύκολες ζαχαροπλαστικής διαδικασίες !<br />Και αυτή επιτυγχάνεται μετά από απανωτές δοκιμές και εκτιμήσεις ....<br />Το ρόλο παντεσπάνι είναι αγαπημένο γλύκισμα που όμως πολλές φορές μας απογοητεύει το σπάσιμο του ψημένου μπισκότου..<br />Είναι επομένως δεδομένη η χαρά μας όταν μας προσφέρει την εγγύηση μια Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10450204899714167009noreply@blogger.com