tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post7420258088167195912..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΦΑΒΑ ΑΠΟ ΞΕΡΑ ΚΟΥΚΙΑ // PUREA DI FAVE SECCHEmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-61142885897788100802014-10-16T20:32:27.286+03:002014-10-16T20:32:27.286+03:00Cara Cuochina, grazie per l' avviso! Vado a ve...Cara Cuochina, grazie per l' avviso! Vado a vedere!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-78154198139356531042014-10-16T20:04:33.209+03:002014-10-16T20:04:33.209+03:00Φαίνεται εξαιρετική συνταγή! Φαίνεται εξαιρετική συνταγή! Ήβηhttp://www.kopiaste.orgnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-23679366848562320032014-10-15T22:22:22.202+03:002014-10-15T22:22:22.202+03:00Cara Marina, una ricetta molto appetitosa e sicura...Cara Marina, una ricetta molto appetitosa e sicuramente buonissima!! Ti avvisiamo che la Cuochina ti ha inviato una mail con alcune comunicazioni, controlla per favore che non sia finita nello spam. Grazie mille :-) Un abbraccioCuochinahttps://www.blogger.com/profile/05147961985151489344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-34980840995234161712014-10-15T14:23:21.356+03:002014-10-15T14:23:21.356+03:00Qui fanno pure - anche se non molto frequentemente...Qui fanno pure - anche se non molto frequentemente - la purea di piselli secchi spezzati, e manco a dire che la chiamano pure fàva... ho in mente di assagiarla e alla fine decido quale è la migliore! mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-39721799643964594882014-10-15T14:19:38.961+03:002014-10-15T14:19:38.961+03:00Α, γινεται και με χλωρα κουκια? Πρεπει να την δοκι...Α, γινεται και με χλωρα κουκια? Πρεπει να την δοκιμασω την ανοιξη, γιατι μου αρεσουν τα χλωρα κουκια!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-74588921648425349592014-10-15T14:18:56.419+03:002014-10-15T14:18:56.419+03:00Ειναι διαφορετικη η γευση αυτης της φαβας Λιλια μο...Ειναι διαφορετικη η γευση αυτης της φαβας Λιλια μου, εμενα παντως μου αρεσε πολυ, μαλιστα το Σ/Κ εχω προγραμματισει να ξαναφτιαξω!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-12063749064087838692014-10-14T19:29:19.456+03:002014-10-14T19:29:19.456+03:00Δεν ήταν μαγειρεμένα αλλά κάπως σαν ξηροί καρποί π...Δεν ήταν μαγειρεμένα αλλά κάπως σαν ξηροί καρποί πως τρως δηλαδή κάποιο φιστίκι, πολύ ωραίο βέβαια. Ναι τα μαγειρεύουν επειδή εγώ παίρνω κάποια περιοδικά free από Σ/Μ τα έχω συναντήσει σε συνταγές.<br />Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-67805638814808322932014-10-14T17:46:54.837+03:002014-10-14T17:46:54.837+03:00Αγαπημένο πιάτο! Εμείς την φτιάχνουμε και με ξερά ...Αγαπημένο πιάτο! Εμείς την φτιάχνουμε και με ξερά και με χλωρά κουκιά!Vitahttps://www.blogger.com/profile/12697712007919316674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-42324189511057441002014-10-14T17:26:40.099+03:002014-10-14T17:26:40.099+03:00Carissima, rispolveriamo delle pietanze del tempo ...Carissima, rispolveriamo delle pietanze del tempo che fu meravigliose. I piselli spezzati secchi che costavano poco si facevano le minestre o queste puree riempivano lo stomaco ma non avendo tutti gli ingredienti freschi cipolla, ecc. e nemmeno i dadi erano cari, la pietanza non aveva molto sapore....l'ho rifatta ovviamente con la varie aggiunte e gustata meravigliosa, Ora farò anche con le edvigehttps://www.blogger.com/profile/02001046796417393668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-70487973664590483792014-10-14T14:53:07.268+03:002014-10-14T14:53:07.268+03:00Μου αρέσει η φάβα και έτσι δεν την έχω φάει.Πολύ ε...Μου αρέσει η φάβα και έτσι δεν την έχω φάει.Πολύ εντυπωσιακό πιάτο Μαρίνα^^<br /> - spoonstories-https://www.blogger.com/profile/07600374912277678971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-43819346837592324552014-10-14T13:00:52.960+03:002014-10-14T13:00:52.960+03:00Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν θα το φανταζομουν οτι και...Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν θα το φανταζομουν οτι και οι Αγγλοι μαγειρευουν τα κουκια! Αληθεια πως ηταν μαγειρεμενα?mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-79344327144152434262014-10-14T12:59:07.912+03:002014-10-14T12:59:07.912+03:00Καλημερα Φωτεινη μου!
Την φαβα την τρωμε πλεον ολο...Καλημερα Φωτεινη μου!<br />Την φαβα την τρωμε πλεον ολοι στο σπιτι, μαλιστα με καραμελλωμενο κρεμμυδι, καππαρη και λιαστη ντοματα εξαφανιζεται παραυτα! Πιο δυσκολη η φαβα απο τα κουκια, ο Δ. την εβλεπε, την μυριζε - και του αρεσει πολυ ο ανηθος! - αλλα δεν το ρισκαρα να τον αφησω να δοκιμασει! Ομολογω οτι την εφαγα ολη μονη μου! Αλλα την καταευχαριστηθηκα! <br />Φιλια πολλα!<br />Καλο μεσημερι!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-91973152177052331282014-10-14T12:31:10.465+03:002014-10-14T12:31:10.465+03:00Καλημέρα Μαρίνα, βρέθηκα σε εστιατόριο έξω από το ...Καλημέρα Μαρίνα, βρέθηκα σε εστιατόριο έξω από το Λονδίνο και στο πιάτο με τα ορεκτικά είχαν ξερά κουκιά που δεν καταλάβαινες με τίποτα τι είναι, νομίζαμε ότι είναι κάποιος ξηρός καρπός μέχρι που ρωτήσαμε και μας το είπαν. <br />Κι εμείς έχουμε ιστορικό μερικής και ολικής έλλειψης του ενζύμου και ευτυχώς αυτός που έχει την ολική δεν ήταν μαζί μας.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-72128532327819937452014-10-14T11:35:38.087+03:002014-10-14T11:35:38.087+03:00Αγαπώ πολύ την φάβα!
Και μη νομίζεις και εγώ τα τε...Αγαπώ πολύ την φάβα!<br />Και μη νομίζεις και εγώ τα τελευταία χρόνια συμφιλιώθηκα μαζί της,όταν σε κάποιο καλοκαιρινό ταξιδάκι στη Σαντορίνη,γεύτηκα τον εξαιρετικό αυτό μεζέ!!!!<br />Από τότε μπήκε και στη δική μου κουζίνα,άσχετα αν όπως γράφεις και εσύ,προορίζεται για...ατομική κατανάλωση!<br />Ωστόσο δεν έχει τύχει να κάνω φάβα από κουκιά.Συνηθίζω την κίτρινη,αυτή με το λαθούρι,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10450204899714167009noreply@blogger.com