tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post6713159201841987528..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: "ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ" ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ // TIRAMISU ALLE FRAGOLEmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-79809777023095508662014-05-12T01:32:12.540+03:002014-05-12T01:32:12.540+03:00Ελεαννα μου, ειναι η λεγομενη pâte à bombe, χρησιμ...Ελεαννα μου, ειναι η λεγομενη pâte à bombe, χρησιμοποιειται ειδικα για την παραγωγη του παγωτου παρφε (στο μπλογκ εχει και ξεχωριστη αναρτηση γι' αυτην, θα συμπληρωσω κι εδω τον συδεσμο, το ειχα ξεχασει...). Γινεται μια ωραια κρεμα και δινει και κρεμωδη υφη οπου την προσθεσει. <br />Ευχαριστω και φιλακια!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-82023151498232070542014-05-11T01:04:34.659+03:002014-05-11T01:04:34.659+03:00Πολύ ωραίο και πλούσιο "τιραμισού" Μαρίν...Πολύ ωραίο και πλούσιο "τιραμισού" Μαρίνα! Έχω ξανακούσει γι'αυτή τη μέθοδο παστερίωσης των αυγών, δεν την έχω δοκιμάσει αλλά είναι καλή ιδέα γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Μ''αρέσει κι η παρουσίαση που έχεις κάνει, στα ποτηράκια! Σωστά έτσι μοιάζει και με triffle. Ο,τι και να'ναι πάντως είναι νοστιμότατο γλυκό! Φιλιά!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-1885804463261518632012-05-04T19:46:10.918+03:002012-05-04T19:46:10.918+03:00@speedy70
Grazie e benvenuta!
Verro a trovarti sub...@speedy70<br />Grazie e benvenuta!<br />Verro a trovarti subito!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-16130243789052641142012-05-04T15:00:39.873+03:002012-05-04T15:00:39.873+03:00lo adoro così fragoloso, ottimo!!!!! Mi aggiungo a...lo adoro così fragoloso, ottimo!!!!! Mi aggiungo ai tuoi lettori, passa a trovarmi!speedy70https://www.blogger.com/profile/05553198020049203319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-16114396053551168552012-05-03T22:53:23.854+03:002012-05-03T22:53:23.854+03:00@ΕΛΕΝΑ
Νομιζω οτι η μεθοδος παστεριωσης ειναι απλη...@ΕΛΕΝΑ<br />Νομιζω οτι η μεθοδος παστεριωσης ειναι απλη και αποτελεσματικη. Μια προταση του Παριαρου να χτυπηθουν τα αυγα μεσα σε μπαιν-μαρι (οπως κανουμε για το τζαμπαγιονε)ακουγοταν πιο μπελαλιδικη και σιγουρα θα λερωνα περισσοτερα σκευη. Το λιμοντσελλο να το φτιαξεις και μετα να μου πεις τις εντυπωσεις σου!<br /><br />@Ερμιονη <br />Ευχαριστω Ερμιονη μου, απεκτησε φανατικους θαυμαστες ακομη mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-33034529985259036542012-05-03T18:55:12.546+03:002012-05-03T18:55:12.546+03:00Μαρίνα μου υπέροχο!!!!!Φέρνω το κουταλάκι μου!!!
Φ...Μαρίνα μου υπέροχο!!!!!Φέρνω το κουταλάκι μου!!!<br />Φιλιά!!!Elenihttps://www.blogger.com/profile/10169474466352429763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-50092299180147528362012-05-03T15:15:37.130+03:002012-05-03T15:15:37.130+03:00Και όμορφο, και νόστιμο και αγαπημένο!
Κερνιέμαι ...Και όμορφο, και νόστιμο και αγαπημένο!<br /><br />Κερνιέμαι ένα από τα ποτηράκια σου διότι όλα, μα όλα τα υλικά μού είναι αγαπημένα!<br /><br />Φιλιά<br />Ζ.Kitchen Storieshttps://www.blogger.com/profile/13434385520917517052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-91908555177718717422012-05-03T12:21:11.646+03:002012-05-03T12:21:11.646+03:00Μαρίνα μου, βλέπω πολλά αγαπημένα υλικά στο ίδιο γ...Μαρίνα μου, βλέπω πολλά αγαπημένα υλικά στο ίδιο γλυκάκι, οπότε αναμφίβολα θα είναι υπέροχο!<br />Και πολύ δροσερό, ιδανικό για την εποχή!<br />Φιλιά!Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-1030083552787658192012-05-03T11:20:29.691+03:002012-05-03T11:20:29.691+03:00Το γλυκάκι είναι φυσικά λαχταριστό, δροσερό και νό...Το γλυκάκι είναι φυσικά λαχταριστό, δροσερό και νόστιμο!<br />Και η μέθοδος παστερίωσης των κρόκων που προτείνεις πολύ ενδιαφέρουσα.<br />Αλλά εγώ ενθουσιάστηκα με την κρέμα λικέρ λιμοντσέλλο, θα προσπαθήσω να την φτιάξω.<br />Φιλιά!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.com