tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post6492688098035216993..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PAGNOTTA INTEGRALE CON LIEVITO MADREmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-8410598085516651282012-02-18T02:40:44.335+02:002012-02-18T02:40:44.335+02:00Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Θα δοκιμάσω ...Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Θα δοκιμάσω το τύλιγμα να δω τι θα προκύψει.Κωνσταντίναnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-11203217411332257792012-02-17T19:31:01.992+02:002012-02-17T19:31:01.992+02:00Ευχαριστω αγαπητη Κωνσταντινα για τα καλα σου λογι...Ευχαριστω αγαπητη Κωνσταντινα για τα καλα σου λογια! Δεν θα ελαγα οτι υπαρχει καποιο ιδιαιτερο κολπο για να καταλβεις οτι το ψωμι ειναι ετοιμο για τον φουρνο. Πρεπει βεβαια να εχει φουσκωσει καλα, δηλαδει να εχουν αναπτυχθει οι φυσαλλιδες αερα μεσα στη ζυμη, γιατι αλλιως δεν θα γινει αφρατο. Σιγουρα στο ψωμι, παιζει μεγαλο ρολο το αλευρι. Αλλα αλευρια απορροφουν πολυ νερο (τα δυνατα) και αλλα mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-60929113763467463202012-02-17T17:40:00.733+02:002012-02-17T17:40:00.733+02:00Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε και την μο...Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε και την μοιράζεστε μαζί μας.Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό αλλά δεν έχω αφήσει σχόλιο.Τώρα όμως έχω μία ερώτηση.Φτιάχνω συχνά τα υπέροχα ψωμιά σας και θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο κόλπο για να είμαστε σίγουροι ότι το ψωμί είναι έτοιμο για το φούρνο.Με τον χρόνο δεν είναι σίγουρο,ούτε και με τον διπλασιασμό του όγκου, γιατί άλλοτε είναι εντάξει και άλλοτε Kωνσταντίναnoreply@blogger.com