tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post6137110265290145165..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΙΤΣΑ // LA PIZZA FATTA IN CASA, RICETTA VELOCEmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-81059102099122983512021-01-01T12:04:50.932+02:002021-01-01T12:04:50.932+02:00Με αυτην την συνταγη φτιαχνεται πολυ γρηγορα ενα ζ...Με αυτην την συνταγη φτιαχνεται πολυ γρηγορα ενα ζυμαρι για πιτσα, το οποιο ειναι οτι πιο κοντινο σε αυτο της αυθεντικης ναπολετανικης (υπαρχει σχετικη αναρτηση στο laboratorio εδω : https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com/2018/01/la-pizza-napoletana.html). Ετοιμη πιτσα εχω να αγορασω πανω απο 15 χρονια, ιδιως αυτες που φτιαχνουν στην Ελλαδα δεν μπορουμε να τις φαμε! Δεν το συζητω βεβαια και mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-72114948376998303322020-12-24T12:14:01.175+02:002020-12-24T12:14:01.175+02:00Είμαι fan της pizza! Φτιάχνω συνέχεια αλλά ακόμα δ...Είμαι fan της pizza! Φτιάχνω συνέχεια αλλά ακόμα δεν εχω καταπιαστεί με την παρασκευή του ζυμαριού! Μ αρέσει πολύ η συνταγή σου και ο τρόπος που την περιγράφεις. Μου φαίνεται εύκολη σαν διαδικασία και θα προσπαθήσω σήμερα κιόλας να τη φτιάξω! Ελπίζω να βγει σε γεύση ίδια με την ξεχωριστή pizza που συνήθως παραγγέλνω από εδώ https://www.everest.gr/pites/pizza/Matoulahttps://www.blogger.com/profile/16581826110535318465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-8415750576222707942018-09-24T10:16:52.562+03:002018-09-24T10:16:52.562+03:00ΥΠΈΡΟΧΗ!ΥΠΈΡΟΧΗ!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08723954689714512193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-18853033856893113402013-11-25T22:30:23.481+02:002013-11-25T22:30:23.481+02:00Ευχαριστω! Η συνταγη για τα μελομακαρονα ειναι η κ...Ευχαριστω! Η συνταγη για τα μελομακαρονα ειναι η κλασσικη, αλλα αυτη για τους κουραμπιεδες ειναι ιδιαιτερα πετυχημενη, τουλαχιστον αυτο εισεπραξα απ'οσους τους δοκιμασαν! <br />Τωρα για το ζυμαρι της πιτσας. Δεν εχει και πολλη σημασια η απολυτη ακριβεια στις δοσεις. Το καθε φλυτζανι αλυερι ειναι γυρω στα 130 γρ, αρα δυο φλυτζανια 260 γρ. και περιπου 140 γρ νερο (40-45% το βαρος του αλευριου).mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-34102139899336533122013-11-25T14:45:09.649+02:002013-11-25T14:45:09.649+02:00καλημέρα, παρακολουθώ τις συνταγές σου εδώ και και...καλημέρα, παρακολουθώ τις συνταγές σου εδώ και καιρό, επειδή ήμουν και φοιτήτρια στην Ιταλία μερικές με συγκινούν επίσης. Τώρα τα Χριστούγεννα θα δοκιμάσω οπωσδήποτε τα μελομακάρονά σου και τους κουραμπιέδες. Θα σου πω εντυπώσεις. Οσον αφορά την πίτσα όταν λες 2 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι εννοείς (σύμφωνα με το αρχείο μετρήσεων) 280 γραμ.? και νερό 140? έκανα το ζυμάρι (το περιμένω να marianikhttps://www.blogger.com/profile/02576010168195493894noreply@blogger.com