tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post6112161642552831231..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ // CROSTATA ALLA MARMELLATA D'ARANCIA E NOCCIOLEmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-40541611475351391562013-05-19T22:19:11.937+03:002013-05-19T22:19:11.937+03:00Μαρίνα μου εμένα δεν με πειράζει που κάνει λίγο χε...Μαρίνα μου εμένα δεν με πειράζει που κάνει λίγο χειμωνιάτικη...Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω! :)<br /><br />Ιδιαίτερη και αρωματική με το λατρεμένο μου τζίντζερ για έξτρα γεύση και άρωμα!<br />Οι φωτογραφίες σου σκανδαλίζουν και τους πιο εγκρατείς, σκέψου εμένα την επιρρεπή...<br /><br />Καλή νέα εβδομάδα με δύναμη!<br /><a href="http://www.kitchenstori.es" rel="nofollow"><b>Z.</b></a>Kitchen Storieshttps://www.blogger.com/profile/13434385520917517052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-21348554421749036852013-05-18T23:28:33.125+03:002013-05-18T23:28:33.125+03:00Εχεις δικιο Μαρθουλα, η ταρτα φτιαχτηκε πριν απο τ...Εχεις δικιο Μαρθουλα, η ταρτα φτιαχτηκε πριν απο το Πασχα, αλλα μεχρι να ερθει η σειρα της επιασε καλοκαιρι!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-27991205222743788942013-05-18T23:27:22.896+03:002013-05-18T23:27:22.896+03:00Ωρες ωρες μου κατεβαινουν περιεργες ιδεες...
Φιλακ...Ωρες ωρες μου κατεβαινουν περιεργες ιδεες...<br />Φιλακια!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-56985412578849913352013-05-18T23:25:38.826+03:002013-05-18T23:25:38.826+03:00Καλο Σ/Κ Ελενακι!Καλο Σ/Κ Ελενακι!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-85116904359014092992013-05-18T23:24:38.811+03:002013-05-18T23:24:38.811+03:00Υπαρχει καλυτερο μερος να βαλεις την μαρμελλαδα απ...Υπαρχει καλυτερο μερος να βαλεις την μαρμελλαδα απο το "επανω σε μια ταρτα"???<br />Καλο Σ/Κ Ξανθη μου!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-78095202720345296862013-05-18T19:29:54.740+03:002013-05-18T19:29:54.740+03:00Μου κάνει λίγο χειμωνιάτικη αλλά με τρελλαίνει η μ...Μου κάνει λίγο χειμωνιάτικη αλλά με τρελλαίνει η μοσχοβολιά της και λέω να πάρω το κομματάκι μου πολύ ευχαρίστως!Marthahttps://www.blogger.com/profile/18265684395001389805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-36865232058029873812013-05-18T19:28:11.525+03:002013-05-18T19:28:11.525+03:00Φανταστική η τάρτα σου και πολύ ιδιαίτερη.Φανταστική η τάρτα σου και πολύ ιδιαίτερη.mookieshttps://www.blogger.com/profile/08011594877602966493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-51872012151607595042013-05-18T17:22:58.886+03:002013-05-18T17:22:58.886+03:00Οι συνδυασμοι των υλικών φοβεροί και πρωτότυποι!
Τ...Οι συνδυασμοι των υλικών φοβεροί και πρωτότυποι!<br />Το αποτέλεσμα το φαντάζομαι άκρως γευστικό!<br />Φιλάκια, καλό Σαββατοκύριακο Μαρίνα μου!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-27425177775371333912013-05-18T13:58:30.229+03:002013-05-18T13:58:30.229+03:00Καλημέρα μαρίνα μου έδωσες ιδέα που να βάλω τη μαρ...Καλημέρα μαρίνα μου έδωσες ιδέα που να βάλω τη μαρμελάδα!!<br />Καλό Σ/ΚΞανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-41624601181253289662013-05-18T10:23:22.924+03:002013-05-18T10:23:22.924+03:00Καλημερα Φωτεινη μου!
Το χρωμα οφειλεται τοσο στο ...Καλημερα Φωτεινη μου!<br />Το χρωμα οφειλεται τοσο στο ταχινι οσο και στην σκουρα καστανη ζαχαρη. Ειναι ασυνηθιστος συνδυασμος, αλλα εμας μας αρεσε πολυ! Εγω παλι μεχρι προτινος ειχα μια αντιπαθεια, θα ελεγα, για τα φουντουκια, αλλα με μερικες γευσεις ταιριαζουν παρα πολυ, οποτε εμαθα να τα χρησιμοποιω. <br />Καλα δεν σου λεω το προγραμμα για το Σαββατοκυριακο, το προηγουμενο περασε χαλαρα και mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-21626900567484612252013-05-18T09:42:40.660+03:002013-05-18T09:42:40.660+03:00Kαι εγώ αναρωτιόμουν που οφείλεται το βαθύ καστανό...Kαι εγώ αναρωτιόμουν που οφείλεται το βαθύ καστανό χρώμα της βάσης...στο ταχίνι λοιπόν!Πολύ εμπνευσμένη η τάρτα Μαρίνα μου!Η σκούρη καστανή ζάχαρη,την οποία για κάποιο λόγο αγαπώ πολύ,με το ταχίνι μας δίνουν ένα πρωτότυπο μείγμα, που αρωματισμένο από τα τελευταία ίσως πορτοκάλια,μας προδιαθέτουν για μία ξεχωριστή γεύση.Για τη μαρμελάδα δεν έχω λόγια..αν δεν την είχαμε ..τσακίσει[ευχαριστώ πολύ!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10450204899714167009noreply@blogger.com