tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post5211738168650825556..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: Η ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ // LO ZUCCHERO E LE SUE SPECIEmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-80295835218608489682014-04-27T21:44:01.377+03:002014-04-27T21:44:01.377+03:00Κι εγω τις αγαπαω τις καστανες ζαχαρες, περιεχουν ...Κι εγω τις αγαπαω τις καστανες ζαχαρες, περιεχουν σιγουρα περισσοτερα μεταλλικα στοιχεια και μου αρεσει και η διαφορετικη τους γευση, αλλα δεν νομιζω οτι εχουν και μεγαλη διαφορα απο την κοινη ζαχαρη, ως προς το οφελος... Φτιαχνοντας τα γλυκα στο σπιτι ξερω τουλαχιστον τι βαζω, γιατι πολλα απο τα γλυκα του εμποριου περιεχουν γλυκαντικα που ειναι πολυ πιο βλαβερα...mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-36874072505343989572014-04-27T21:40:13.239+03:002014-04-27T21:40:13.239+03:00Grazie!Grazie!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-16582278591001701192014-04-27T21:39:55.198+03:002014-04-27T21:39:55.198+03:00Eh si, lo zucchero brown non fa per il caffè ma è ...Eh si, lo zucchero brown non fa per il caffè ma è ottimo per biscotti e altri impasti...<br />E difficile essere gilcemico, si deve rinunciare a tanti buoni sapori...<br />Un abbraccio!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-77278496491188474452014-04-27T18:28:50.394+03:002014-04-27T18:28:50.394+03:00Bellissimo post interessantissimo! :)Bellissimo post interessantissimo! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-18209371716708107852014-04-27T00:55:06.205+03:002014-04-27T00:55:06.205+03:00Έχω αδυναμία στη σκούρα και στη καστανή ζάχαρη! Τι...Έχω αδυναμία στη σκούρα και στη καστανή ζάχαρη! Τις θεωρώ και λίγο πιο υγιεινές. Φιλιά - spoonstories-https://www.blogger.com/profile/07600374912277678971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-20263167348547831562014-04-25T19:34:30.733+03:002014-04-25T19:34:30.733+03:00Conosco questi zuccheri in particolari quelli scur...Conosco questi zuccheri in particolari quelli scuri. Lavorando con il porto di Trieste arrivavano i prodotti di zuccheri e poi anche i famosi barili di melassa. E' ottimo lo zucchero brown ecc. ma avendo sapore forte nel caffè lo altera e purtroppo per i glicemici non va bene ma per noi non va bene niente tutto amaro :-(( <br />Ciaooo cara buona serata e grazie delle nozioni alcune non le edvigehttps://www.blogger.com/profile/02001046796417393668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-72397457419159332172014-04-25T11:01:18.645+03:002014-04-25T11:01:18.645+03:00Καλημερα Φωτεινη μου!
Απο καιρο ηθελα να γραψω αυτ...Καλημερα Φωτεινη μου!<br />Απο καιρο ηθελα να γραψω αυτην την αναρητηση, πιο πολυ για να προσδιρισω λιγο τα ειδη της ζαχαρης, καθως συχνα στις συνταγες μου χρησιμοποιω την ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο, τοσο την καστανη οσο και την λευκη, που πολλοι δεν ξερουν καν οτι υπαρχει. <br />Η αυριανη αναρτηση θα ειναι επισης γλυκεια και πιστευω πιο ενδιαφερουσα!<br />Φιλια πολλα!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-87523107038638212502014-04-25T09:44:50.303+03:002014-04-25T09:44:50.303+03:00Πλήρεις και διαίτερα κατατοπιστικές οι πληροφορίες...Πλήρεις και διαίτερα κατατοπιστικές οι πληροφορίες για ένα προϊόν που ευρέως χρησιμοποιούμε στα σπιτικά μας.Πράγματι υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με τα είδη της ζάχαρης και η σωστή κατηγοριοποίηση της μας ενημερώνει για τα συστατικά,αλλά και τη σωστή χρήση της.<br />Και αφού η σημερινή μέρα μόνο πίκρα μας δίνει λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών,έκανες πολύ καλά Μαρίνα μου που την επέλεξες γιαAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10450204899714167009noreply@blogger.com