tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post5152854314075657952..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΚΕΪΚ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ // TORTA AL COCCO CON GLASSA AL MASCARPONEmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-32127419126414911152016-06-07T20:38:38.505+03:002016-06-07T20:38:38.505+03:00Ευχαριστω Πηνελοπη μου!
Εμενα παλι δεν μου πολυαρε...Ευχαριστω Πηνελοπη μου!<br />Εμενα παλι δεν μου πολυαρεσει η καρυδα, αλλα αυτο το κεϊκ εγινε πολυ ωραιο και με ωραια υφη... mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-67512688431448226442016-06-07T19:26:11.731+03:002016-06-07T19:26:11.731+03:00Πανέμορφα στολισμένο Μαρίνα μου!
Κράτα ένα κομμάτι...Πανέμορφα στολισμένο Μαρίνα μου!<br />Κράτα ένα κομμάτι έτσι και για μένα...καθώς είμαι η μόνη μέσα στην οικογένεια που της αρέσει η καρύδα σε τέτοια ποσότητα και υφή.<br />Καλό απόγευμα εύχομαι.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-69756080542604200812016-06-06T23:32:44.862+03:002016-06-06T23:32:44.862+03:00ευχαριστω.ευχαριστω.litsa t.https://www.blogger.com/profile/00886004418620862327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-71868629659740245612016-06-06T22:02:37.530+03:002016-06-06T22:02:37.530+03:00Μουσκευουμε τη καρυδα για να μαλακωσει και να δωσε...Μουσκευουμε τη καρυδα για να μαλακωσει και να δωσει υγρασια στο κεϊκ, αλλα και το ζουμακι της, το οποιο ειναι στην ουσια αραιωμενο γαλα καρυδας, το χρησιμοποιουμε για να βρεξουμε τις βασεις.mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-56842456815876988372016-06-06T18:58:08.682+03:002016-06-06T18:58:08.682+03:00υπεροχο.απλα υπεροχο.ομως δεν καταλαβαινω γιατι πρ...υπεροχο.απλα υπεροχο.ομως δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μουσκεψουμε την καρυδα.καθαρα διευκρινιστικη η ερωτηση καθως προτιθεμαι να το κανω λιαν συντομως.litsa t.https://www.blogger.com/profile/00886004418620862327noreply@blogger.com