tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post4956131870765970138..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΝΟΥΤΕΛΑ // CHEESECAKE AL COCCO E NUTELLAmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-40401909592447620782020-07-24T13:20:16.034+03:002020-07-24T13:20:16.034+03:00Ειναι αλλεργικη ειδικα στο ινδοκαρυδο? Θα μπορουσε...Ειναι αλλεργικη ειδικα στο ινδοκαρυδο? Θα μπορουσες να βαλεις αμυγδαλα ασπρισμενα και τριμμενα ... Πιστευω οτι η κρεμα θα ηταν επισης ωραια με καντιτι πορτοκαλιου (στην Ελλαδα τα λεμε συνηθως κόντιτα, δηλαδη ζαχαρωμενη φλουδα πορτοκαλιου κομμενη σε μικρα κυβρακια) αλλα και σκετη να την αφησεις, θα γινει ενα απλο τσιζκεϊκ με επικαλυψη νουτελα! mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-28971353340212013802020-07-20T09:19:17.785+03:002020-07-20T09:19:17.785+03:00Τι προτείνετε προς αντικατάσταση του ινδοκάρυδου ;...Τι προτείνετε προς αντικατάσταση του ινδοκάρυδου ; Το έτερον ήμισυ ειναι σχεδόν αλλεργικό.. n2j3https://www.blogger.com/profile/07944634550660029714noreply@blogger.com