tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post470943842906577174..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΡΙ'ΖΙ Ε ΜΠΙ'ΖΙ, ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ // RISI E BISImm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-43139827622386266372012-09-25T09:43:30.275+03:002012-09-25T09:43:30.275+03:00Χαιρομαι που σου αρεσε!
Ευχαριστω πολυ για το σχολ...Χαιρομαι που σου αρεσε!<br />Ευχαριστω πολυ για το σχολιο!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-20218507185528331672012-09-25T01:56:00.270+03:002012-09-25T01:56:00.270+03:00έκανα σήμερα την συνταγή κ ήταν φανταστική! με κάπ...έκανα σήμερα την συνταγή κ ήταν φανταστική! με κάποιες ελλείψεις υλικών βέβαια αλλα κ πάλι ήταν τέλειο.Μπράβο σας!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-44189820429240554842012-05-31T01:04:40.782+03:002012-05-31T01:04:40.782+03:00@Eri
Ειναι απο τις κλασσικες συνταγες και ακολουθε...@Eri<br />Ειναι απο τις κλασσικες συνταγες και ακολουθει αυτο που εχω ονομασει ιταλικο τριπτυχο της επιτυχιας : απλη, γρηγορη και πολυ νοστιμη!<br /><br />@ΕΛΕΝΗ<br />Ευχαριστω γλυκεια μου Ελενη!<br /><br />@penelope<br />Η αληθεια ειναι οτι οι Ιταλοι το κανουν αυτο το ρυζι πιο σουπιτσα, αλλα επειδη κι εμενα δεν μου αρεσει το εκανα απλα μελατο, σαν ριζοττο. Οντως τα φρεσκα μπιζελια τωρα ειναι η mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-1493589848081943152012-05-30T12:09:25.828+03:002012-05-30T12:09:25.828+03:00Ρι'ζι ε μπι'ζι, καλά ακούγεται τέλειο!!
Μα...Ρι'ζι ε μπι'ζι, καλά ακούγεται τέλειο!!<br />Μαρίνα μου φαίνεται πραγματικά πολύ αξιόλογο πιάτο, ο συνδυασμός υλικών είναι απίθανος!<br />Φιλιά!Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-19321055017990518202012-05-30T10:59:12.207+03:002012-05-30T10:59:12.207+03:00Ριζότο με καρολίνα και μάλιστα τόσο όμορφα χυλωμέν...Ριζότο με καρολίνα και μάλιστα τόσο όμορφα χυλωμένο??<br />Φαίνεται υπέροχη συνταγή!<br />Και με υλικά που μου αρέσουν!<br />Φιλιά, καλή σου μέρα!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-83812872280662063022012-05-30T10:23:17.648+03:002012-05-30T10:23:17.648+03:00Εξαιρετικό Μαρίνα. Και προσωπικά προτιμώ αυτόν τον...Εξαιρετικό Μαρίνα. Και προσωπικά προτιμώ αυτόν τον τρόπο παρασκευής (τον ζωμό όλον απο την αρχή) γιατί "κρατάει" περισσότερο το ρύζι. Δεν μου αρέσει να είναι "σουπίτσα" ή "κρέμα" :-))<br /><br />Τα φρέσκα μπιζέλια στο φόρτε τους και αξίζει πραγματικά να δοκιμαστεί.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-10919024209280651692012-05-30T09:26:58.561+03:002012-05-30T09:26:58.561+03:00Μαρίνα μου είναι καταπληκτικό, μου αρέσει πολύ το ...Μαρίνα μου είναι καταπληκτικό, μου αρέσει πολύ το ριζότο σου! Οι συνδυασμοί υπέροχοι!!!<br />Φιλιά!!!Elenihttps://www.blogger.com/profile/10169474466352429763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-80758879397805028172012-05-30T06:46:21.860+03:002012-05-30T06:46:21.860+03:00Ε και αν σου πω ότι μόλις χθες διάβαζα γι αυτη τη ...Ε και αν σου πω ότι μόλις χθες διάβαζα γι αυτη τη συνταγή και την φλέρταρα θα με πιστε΄ψεις? <br />Τέλεια φαίνεται, θα την φτιάξω την επόμενη εβδομάδα γιατι αυτην απο ρύζι είμαστε κομπλέ!<br />Φιλάκια Μαρίνα!Erihttps://www.blogger.com/profile/05971804294239022218noreply@blogger.com