tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post44312339479533649..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΣΤΡΙΦΤΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ, ΓΛΥΚΕΙΑ // TORTA DI PASTA FILO ALLA ZUCCA (DOLCE)mm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-5814547549319107762012-02-23T19:25:37.636+02:002012-02-23T19:25:37.636+02:00Εχεις δικιο για την παρατηρηση, αυτη ειναι μια απο...Εχεις δικιο για την παρατηρηση, αυτη ειναι μια απο τις πρωτες αναρτησεις και ειναι λιγο ελλειπης... Το κολοκυθι το βαζει σε ενα τρυπητο και το αφηνεις να στραγγισει τα υγρα του για κανα δυωρο. Μπορεις επισης να το βαλεις σε ενα κατσαρολακι και να το αφησεις σε πολυ χαμηλη φωτια, ανακατευοντας το συνεχως για να μην κολλησει; θα γινει σαν παχυρρευστη κρεμα και θα το σιγοβρασεις μεχρι να εξατμιστει mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-41361311864958761362012-02-23T15:55:55.366+02:002012-02-23T15:55:55.366+02:00Μμμμ... ωραία φαίνεται. Την κολοκύθα τη στίβεις γι...Μμμμ... ωραία φαίνεται. Την κολοκύθα τη στίβεις για να φύγει το νερό;Anonymousnoreply@blogger.com