tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post371527385817638466..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ // PEPERONI ROSSI IN AGRODOLCEmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-68246496320702835842019-10-17T00:58:03.804+03:002019-10-17T00:58:03.804+03:00Αυτην την αναλογια βρηκα σε ιταλικα σαϊτ μαγειρικη...Αυτην την αναλογια βρηκα σε ιταλικα σαϊτ μαγειρικης. Το δοκιμασα και μου αρεσε, οποτε δεν χρειαστηκε να διορθωσω κατι ...mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-67064797922758186282019-10-16T09:54:15.007+03:002019-10-16T09:54:15.007+03:00καλημέρα,
πληροφοριακά και μόνο τις ποσότητες ζάχα...καλημέρα,<br />πληροφοριακά και μόνο τις ποσότητες ζάχαρης, αλατιού κτλ πως τις υπολογίζεις; Υπάρχει κάποιο γενικός κανόνας πχ η οξάλμη θέλει 5% ζάχαρη κ 5% αλάτι; Ή μετά απο δοκιμές;<br />gonghttps://www.blogger.com/profile/00039496753499466663noreply@blogger.com