tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post189256213224792281..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΛΙΚΕΡ ΑΜΑΡΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ // LIQUORE AMARETTO DI NESPOLEmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-35623389855907505012021-09-06T12:16:31.086+03:002021-09-06T12:16:31.086+03:00Καλημερα!
Οχι, δεν χρειαζεται ψυγειο το λικερ, το ...Καλημερα!<br />Οχι, δεν χρειαζεται ψυγειο το λικερ, το αλκοολ και το σιροπι δρουν ηδη ως συντηρητικα! <br />Μαλλον σε μπερδεψε η "φυλαξη σε δροσερο μερος" εννοω να μην αφησετε το λικερ πχ. σε ενα ντουλαπι στο μπαλκονι που το χτυπαει ο ηλιος ή κοντα σε πηγες θερμοτητας ... mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-11191205608841383912021-09-06T01:20:18.570+03:002021-09-06T01:20:18.570+03:00Καλησπέρα σας. Όταν βάλω το σιρόπι, το νερό, και τ...Καλησπέρα σας. Όταν βάλω το σιρόπι, το νερό, και το σουρρωμενο υγρό από τα κουκούτσια και την ρακί, πρέπει να μηνει ένα μήνα στο ψυγείο? Ρωτάω γιατί έχω φτιάξει αρκετό και δεν ξέρω αν θα χωράνε στο ψυγείο μου, όλα τα μπουκάλια για ένα μήνα <br />Μανόληςhttps://www.blogger.com/profile/08751053697744109092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-83282365483652942592021-07-12T20:17:47.802+03:002021-07-12T20:17:47.802+03:00Ειναι τελειο!! Το κανω καθε χρονο!Ειναι τελειο!! Το κανω καθε χρονο!antzi!https://www.blogger.com/profile/12472739988795347237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-33131628668574821492021-07-12T20:17:02.716+03:002021-07-12T20:17:02.716+03:00Ειναι τελειο!! Το κανω καθε χρονο!Ειναι τελειο!! Το κανω καθε χρονο!antzi!https://www.blogger.com/profile/12472739988795347237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-27407868124633308832020-10-28T02:10:48.394+02:002020-10-28T02:10:48.394+02:00Εκτος ψυγείου.Εκτος ψυγείου.mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-12182717608975771632020-10-24T17:38:37.252+03:002020-10-24T17:38:37.252+03:00Μετα την ολοκληρωση της παρασκευης το διατηρουμε σ...Μετα την ολοκληρωση της παρασκευης το διατηρουμε στο ψυγειο ή εκτος ψυγείου;<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17099263463917850458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-10826275479198381172017-09-17T01:04:33.821+03:002017-09-17T01:04:33.821+03:00Εννοειται, το κλασσικό αμαρέτο γίνεται με τα κουκο...Εννοειται, το κλασσικό αμαρέτο γίνεται με τα κουκούτσια από τα βερύκοκα, στην εισαγωγή υπάρχει και το link της αντίστοιχης ανάρτησης του laboratorio.<br />mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-80811332837069763362017-09-16T20:26:28.443+03:002017-09-16T20:26:28.443+03:00Μπορουμε να βαλουμε κουκουτσια απο βερικοκο instea...Μπορουμε να βαλουμε κουκουτσια απο βερικοκο instead? Ευχαριστω!antzi!https://www.blogger.com/profile/12472739988795347237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-80229430093414872332016-09-04T22:09:56.548+03:002016-09-04T22:09:56.548+03:00Οχι, βγαινει με αλκοολικο βαθμο περιπου 23%. Μπορε...Οχι, βγαινει με αλκοολικο βαθμο περιπου 23%. Μπορεις βεβαια να βαλεις και λιγοτερο σιροπι και να το κανεις πιο δυνατο. Αν θες προσθεσε το σταδιακα και δοκιμασε το. mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-25109968964055152292016-09-04T20:03:00.076+03:002016-09-04T20:03:00.076+03:00μηπως του πεφτει πολυ αυτο το νερο?? ειμαι ετοιμη ...μηπως του πεφτει πολυ αυτο το νερο?? ειμαι ετοιμη να προσθεσω το σιροπι αλλα μου φαινεται πολυ!!<br />ευχαριστω!antzi!https://www.blogger.com/profile/12472739988795347237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-17604974100181622172016-05-23T14:33:24.157+03:002016-05-23T14:33:24.157+03:00συγνωμη, δεν ξερω τι εγινε με το σχολιο, αλλα θα α...συγνωμη, δεν ξερω τι εγινε με το σχολιο, αλλα θα απαντησω ετσι κι αλλιως...<br />εκτος απο ελαχιστες εξειρεσεις, τα λικερ τα φτιαχνω στην σκια και οχι στον ηλιο .. τις περισσοτερες φορες το φως και η ζεστη οξειδωνει τα συστατικα τους και αλλοιωνει το χρωμα αλλα και το αρωμα τους <br />... οποτε οχι μονο δεν το βαζουμε στον ηλιο, αλλα το φυλαμε σε σκοτεινο και δροσερο μερος... mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-56738083939983290612016-05-23T11:37:14.190+03:002016-05-23T11:37:14.190+03:00Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.me71https://www.blogger.com/profile/04339009444444082511noreply@blogger.com