tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post1243859410286614113..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ // SALCICCIE FATTE IN CASAmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-63934703362653668482021-03-06T17:54:08.445+02:002021-03-06T17:54:08.445+02:00Πολυ ωραια συνταγηΠολυ ωραια συνταγηAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16362690692728681956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-52811769026489802872020-11-29T16:36:23.067+02:002020-11-29T16:36:23.067+02:00Κι εγω ειχα την ιδια απορια πριν τα φτιαξω. Ο χασα...Κι εγω ειχα την ιδια απορια πριν τα φτιαξω. Ο χασαπης μου, μου ειπε οτι το εντερο τα απομονωνει απο το οξυγονο της ατμοσφαιρας και γι΄αυτο δεν αναπτυσσονται μικροοργανισμοι. Απ' οτι φαινεται το οξυγονο που εγκλωβιζεται μεσα στο εντερο δεν ειναι αρκετο για να ευνοησει τον πολλαπλασιασμο των αεροβιων μικροοργανισμων. <br />Αν βαλεις περισσοτερο αλατι εγω λεω οτι θα βγουν αλμυρα. Οσοι φτιαχνουν mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-20408809894694989922020-11-26T16:19:11.963+02:002020-11-26T16:19:11.963+02:00Καλησπερα,
να ρωτήσω γιατί δε χαλάνε; Οξυγόνο απο ...Καλησπερα,<br />να ρωτήσω γιατί δε χαλάνε; Οξυγόνο απο έξω δεν έρχονται σε επαφή,αλλά σίγουρα μέσα δεν εγλωβίζεται κάποιο; Επίσης το 1% αλάτι βοηθάει στη συντήρηση; Νομιζα στο 2% είμαστα καλά, που βάζουμε κ στο τουρσί<br />gonghttps://www.blogger.com/profile/00039496753499466663noreply@blogger.com