tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post1084382514368290464..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ // BISCOTTI ALLA MARMELLATA D' ARANCIAmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-59956842462943907752012-07-25T09:19:40.241+03:002012-07-25T09:19:40.241+03:00@Ερμιονη
Αυτα τα μπισκοτα τα ειχα ετοιμασει στην γ...@Ερμιονη<br />Αυτα τα μπισκοτα τα ειχα ετοιμασει στην γιορτη μου, για κερασμα στους πελατες στο μαγαζι. Μπορω να πω οτι ειχαν μεγαλη επιτυχια! Ο κροκος Κοζανης ηταν δικη μου προσθηκη (του εχω και μια αδυναμια!) για να δωσω λιγο χρωμα, αλλα και αρωμα. <br /><br />@ΕΛΕΝΑ<br />Κι εγω εχω κολλησει με την ρικοττα, μπορω να πω οτι την χρησιμοποιω παντου, και ιδιως στα γλυκα, και δεν λειπει ποτε απο το mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-22666346210820274832012-07-24T23:07:53.263+03:002012-07-24T23:07:53.263+03:00mi piace molto l'arancia e quindi...mi segno l...mi piace molto l'arancia e quindi...mi segno la ricetta, grazie mille !Chiara https://www.blogger.com/profile/05230381399920979549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-13751200130751789892012-07-24T18:37:48.641+03:002012-07-24T18:37:48.641+03:00Κόλλησα στην γέμιση!
Πορτοκάλι με ρικότα, ένα τυρί...Κόλλησα στην γέμιση!<br />Πορτοκάλι με ρικότα, ένα τυρί που χρησιμοποιώ όλο και πιο συχνά τελευταία, και που σίγουρα θα κάνει τα μπισκοτάκια αυτά ακαταμάχητα!<br />Φιλιά!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-77495897321859183762012-07-24T16:29:48.249+03:002012-07-24T16:29:48.249+03:00Μα πόσο νόστιμα πρέπει να είναι αυτά τα μπισκότα Μ...Μα πόσο νόστιμα πρέπει να είναι αυτά τα μπισκότα Μαρίνα μου! Γενικά με ενθουσιάζουν οι συνταγές γλυκών που συνδυάζουν κάποιο τυρί με λεμόνι ή πορτοκάλι!<br />Πρωτότυπος και ο κρόκος Κοζάνης μεταξύ των υλικών τους!<br />Φιλιά πολλά!Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.com