tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post3083212164929811319..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΒΟΔΙΝΟ ΜΕ ΕΡΙΚΙΑ (ΚΟΡΟΜΗΛΑ) // MANZO ALLE PRUGNE ACIDEmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-78102910026905711722012-07-09T23:40:43.582+03:002012-07-09T23:40:43.582+03:00@Solema
Sono dei frutti da un'albero che si ch...@Solema<br />Sono dei frutti da un'albero che si chiama Prunus Cerasifera Myrobolana. Rassomiglia alle susine, ma i suoi frutti sono più piccoli, di colore verde e quando sono ben maturi diventano giallastri. Di solito si consumano ancora acerbi e hanno un sapore acidulo, perfino quando sono maturi. Sono abbastanza comuni in Grecia, e di solito li usano per preparare delle confetture. In mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-22541748943894605652012-07-09T19:41:36.114+03:002012-07-09T19:41:36.114+03:00Scusa, cosa sono i mirabolani?Scusa, cosa sono i mirabolani?Solemahttps://www.blogger.com/profile/06683975167081932600noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-76625021246909660282012-07-05T01:04:09.572+03:002012-07-05T01:04:09.572+03:00@Αγγελικη Ν.
Ετσι ειναι Αγγελικη μου, ποιος ξερει ...@Αγγελικη Ν.<br />Ετσι ειναι Αγγελικη μου, ποιος ξερει ποιος δανεισε ποιον, μετα απο τοσους αιωνες μπερδεματα...Παντως δεν εχω ξανακουσει για κορομηλα με κρεας στην Ελλαδα...<br /><br />@Ερμιονη<br />Νοστιμο ηταν Ερμιονη μου, προσωπικα πολυ ευχαριστως θα το ξαναεφτιαχνα, καθως μου αρεσουν οι γλυκοξυνες και οι φρουτενιες γευσεις.<br /><br />@ΕΛΕΝΑ<br />Χαιρομαι που σου αρεσε Ελενα μου! Αργησα λιγοmm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-2609129093817428322012-07-04T22:53:50.176+03:002012-07-04T22:53:50.176+03:00Η νοστιμιά αυτού του πιάτου σίγουρα απερίγραπτη!Μπ...Η νοστιμιά αυτού του πιάτου σίγουρα απερίγραπτη!Μπράβο Μαρίνα μου καταπληκτικό!<br />Φιλιά!Elenihttps://www.blogger.com/profile/10169474466352429763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-44235664122879942072012-07-04T17:55:53.693+03:002012-07-04T17:55:53.693+03:00Ποτέ δεν είχα σκεφτεί έναν τέτοιον συνδυασμό και β...Ποτέ δεν είχα σκεφτεί έναν τέτοιον συνδυασμό και βλέποντας το πιάτο σου εντυπωσιάστηκα!<br />Λατρεύω τους συνδυασμούς κρεατικών με φρούτα, είμαι σίγουρη ότι το φαγάκι σου θα είναι απολύτως του γούστου μου!<br />Φιλιά!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-62502430041174803502012-07-04T11:34:08.695+03:002012-07-04T11:34:08.695+03:00Καλημέρα Μαρίνα μου!
Πολύ εντυπωσιακό και το σημερ...Καλημέρα Μαρίνα μου!<br />Πολύ εντυπωσιακό και το σημερινό σου πιάτο! Ενώ μου αρέσει ο συνδυασμός κρέατος με φρούτα, τον συγκεκριμένο δεν τον έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι!<br />Μ' αρέσουν πολύ τα μπαχαρικά που του έβαλες, θα δίνουν πολύ ωραία γεύση!<br />Φιλιά!Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-78704329290748436732012-07-04T10:49:26.502+03:002012-07-04T10:49:26.502+03:00Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή! Δεν ξέρω αν είναι Τούρκ...Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή! Δεν ξέρω αν είναι Τούρκικη, όμως τελευταία διάβαζα ότι η Βυζαντινή κουζίνα είχε τέτοια στοιχεία! Μαγείρευαν συχνά κρέας με φρούτα και τα πιάτα τους είχαν γλυκόξινες γεύσεις! Βέβαια χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις για να πει κανείς με σιγουριά από που κρατά η σκούφια μιας συνταγής σε πολιτισμούς που έχουν τόσων χρόνων "συγκατοίκηση"...<br />Φιλάκια από Ν Αγγελικη Νhttps://www.blogger.com/profile/06409885007323501563noreply@blogger.com