tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post2379533033311627152..comments2024-02-17T11:37:34.317+02:00Comments on IL LABORATORIO DI MARINA: ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ // BACCALA FRITTO ALLA ROMANAmm_skghttp://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-59213518400815724932014-03-25T20:33:37.299+02:002014-03-25T20:33:37.299+02:00Molto Buono!!Bravo!Molto Buono!!Bravo!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14959980029869564433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-60938222443044255362013-04-13T00:28:49.847+03:002013-04-13T00:28:49.847+03:00Δν μπορω παρα να συμφωνησω οτι στον τηγανητο μπακα...Δν μπορω παρα να συμφωνησω οτι στον τηγανητο μπακαλιαρο το παν ειναι το κουρκουτι και το συγκεκριμενο ειναι το πιο πετυχημενο που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης!<br />Πολλα φιλια!<br />θα περασω για γλυκο την Κυριακη!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-2005320168990983152013-04-13T00:24:44.577+03:002013-04-13T00:24:44.577+03:00Ε, αμα ειναι να πλυνεις και το ταπερ, να σου στειλ...Ε, αμα ειναι να πλυνεις και το ταπερ, να σου στειλω! Να ησουν πιο κοντα Αναστασια μου, να ερχοσουν να πιναμε και ενα τσιπουρακι παρεα με τον μπακαλιαρο!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-87943660882862512152013-04-13T00:23:25.587+03:002013-04-13T00:23:25.587+03:00Μαζι με τον σολωμο ειναι τα πιο αγαπημενα μου ψαρι...Μαζι με τον σολωμο ειναι τα πιο αγαπημενα μου ψαρια!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-65397181740489723372013-04-13T00:22:25.681+03:002013-04-13T00:22:25.681+03:00Ευχαριστω Ελενα μου!
Να περασεις ενα ομορφο Σαββατ...Ευχαριστω Ελενα μου!<br />Να περασεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-67379396031484360762013-04-13T00:21:43.784+03:002013-04-13T00:21:43.784+03:00Αν και μεχρι τελευταια στιγμη μαλωναμε για το αν θ...Αν και μεχρι τελευταια στιγμη μαλωναμε για το αν θα τον κανουμε τηγανητο ή αλλα βιτσεντινα, αυτη την φορα δεν το μετανιωσα που εκανα το χατηρι των υπολοιπων. Πολυ πετυχημενο αυτο το κουρκουτι! Την επομενη φορα θα προσθεσω και λιγη παπρικα.<br />Φιλακια!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-64390638791041589032013-04-13T00:19:09.387+03:002013-04-13T00:19:09.387+03:00Ευχαριστω Γιωργο μου!
Καλο Σ/Κ!
Ευχαριστω Γιωργο μου!<br />Καλο Σ/Κ!<br />mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-35103597846874973302013-04-13T00:18:44.946+03:002013-04-13T00:18:44.946+03:00Πολυ το αγαπαμε αυτο το ψαρι Ειρηνη μου! Αυτην την...Πολυ το αγαπαμε αυτο το ψαρι Ειρηνη μου! Αυτην την εποχη που μπορω να τον βρω πιο ευκολα, λογω των γιορτων, αγοραζω ποσοτητες, τις ξαλμυριζω και τις καταψυχω, ωστε να εχω ετοιμο οποτε θελησω.<br />Καλο Σ/Κ!mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-59147108265444798632013-04-12T20:39:03.083+03:002013-04-12T20:39:03.083+03:00Μαρίνα, χρυσαφένιος και λιμπιστικός ο μπακαλιάρος ...Μαρίνα, χρυσαφένιος και λιμπιστικός ο μπακαλιάρος που ετοίμασες!<br />Σίγουρα το κουρκούτι κάνει τη διαφορά ακόμα και αν χρησιμοποιούμε μπύρα για διογκωτικό.<br /><br />Καλό Σ/Κ<br /><a href="http://www.kitchenstori.es" rel="nofollow"><b>Z.</b></a>Kitchen Storieshttps://www.blogger.com/profile/13434385520917517052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-47534379269348343322013-04-12T20:17:31.337+03:002013-04-12T20:17:31.337+03:00Φωτεινη μου πρεπει να εχει ζουμακι ο μπακαλιαρος α...Φωτεινη μου πρεπει να εχει ζουμακι ο μπακαλιαρος αλλα βιτσεντινα. Το γαλα που θα βαλεις θα πρεπει μολις να σκεπαζει τα κομματια του μπακαλιαρου και μετα θα ριξεις απο επανω το λαδι μεχρι να καλυψει τελειως την επιφανεια τους. Ενα τρυκ που σκεφτηκα, ειναι να χρησιμοποιω σχετικα μικρο ταψι, ωστε η ελευθερη επιφανεια να ειναι οσο το δυνατον μικροτερη και να μειωνεται η ποσοτητα των υγρων που mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-39212484589213001092013-04-12T20:06:56.917+03:002013-04-12T20:06:56.917+03:00Μαρίνα μου εξαιρετική η συνταγή για τον μπακαλιάρο...Μαρίνα μου εξαιρετική η συνταγή για τον μπακαλιάρο α λα βιτσεντίνα!Τελικά ίσως την προτιμήσω ,αφού τον τηγανητό μπακαλιάρο τον έχουμε φάει πολλές φορές!Καιρός είναι να δοκιμάσουμε κάτι άλλο!Δεν έχει πολλά υγρά???Ή έτσι πρέπει να γίνει?Φαντάζομαι ότι η γεύση του θα είναι διαφορετική...<br />Καλό Σαββατοκύριακο Μαρίνα μου!Μην κουράζεσαι πολύ...!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10450204899714167009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-35788348031514461392013-04-12T18:56:58.182+03:002013-04-12T18:56:58.182+03:00Τι ωραίο χρυσαφένιο χρώμα που έχει το ψαράκι σου, ...Τι ωραίο χρυσαφένιο χρώμα που έχει το ψαράκι σου, Μαρινάκι! Στείλε λίγο προς τα δω, γιατί τρελαίνομαι για μπακαλιάρο! (Θα σου επιστρέψω και το ταπεράκι πλυμένο! χιχι!)<br />Φιλάκιαααααα!sundayspoonhttps://www.blogger.com/profile/08408558821827279330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-11224063843071520762013-04-12T16:59:17.373+03:002013-04-12T16:59:17.373+03:00Μ' αρέσει πολύ και τον τρώω και εκτός 25ης Μαρ...Μ' αρέσει πολύ και τον τρώω και εκτός 25ης Μαρτίου!Marthahttps://www.blogger.com/profile/18265684395001389805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-48542435218637128552013-04-12T16:38:43.725+03:002013-04-12T16:38:43.725+03:00Mπακαλιαρονοστιμιά!!!
Και το κουρκούτι σου φοβερό ...Mπακαλιαρονοστιμιά!!!<br />Και το κουρκούτι σου φοβερό δείχνει Μαρίνα!<br />Φιλιά, καλό απόγευμα!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-81859717428413499412013-04-12T15:52:59.931+03:002013-04-12T15:52:59.931+03:00Ο τηγανητός μπακαλιάρος είναι από τα πολύ αγαπημέν...Ο τηγανητός μπακαλιάρος είναι από τα πολύ αγαπημένα μου πιάτα! Σε αυτό το κουρκούτι σίγουρα θα γίνεται εξαιρετικός! Οι νιφάδες ντομάτας πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη!<br />Φιλιά πολλά Μαρινάκι!Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-33337181847818413672013-04-12T13:03:32.015+03:002013-04-12T13:03:32.015+03:00Εξαιρετικό αποτέλεσμα από μια υπέροχη συνταγή!!!
O...Εξαιρετικό αποτέλεσμα από μια υπέροχη συνταγή!!!<br />Ode di baccala :)<br />Πολλά φιλιά<br />Καλό ΣαββατοκύριακοGiorgos Varvakishttps://www.blogger.com/profile/06416343255255417730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-22140766668474740172013-04-12T12:36:31.785+03:002013-04-12T12:36:31.785+03:00Φωτεινη μου, δεν ειναι βεβαια η πρωτη φορα που φτι...Φωτεινη μου, δεν ειναι βεβαια η πρωτη φορα που φτιαχνω μπακαλιαρο, αλλα αυτη η εκδοχη του ξεπερασε ολες τις προσδοκιες! Αυτο το κουρκουτι με την μαγια τα εχει ολα : φουσκωνει αψογα, γινεται τραγανο, δεν απορροφα πολυ λαδι και αφηνει τον μπακαλιαρο μεσα ζουμερο! Η πρωτη φορα που τον εφτιαξα ηταν στις 25 Μαρτιου, απ'οπου και η ... αναμνηστικη φωτογραφια (!!) αλλα ζητηθηκε επιμονα απο τους mm_skghttps://www.blogger.com/profile/01887010613400125182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-29670118271802656482013-04-12T12:04:28.574+03:002013-04-12T12:04:28.574+03:00Μαρίνα, λαχταριστός ο μπακαλιάρος αλλά Ρομάνα. Και...Μαρίνα, λαχταριστός ο μπακαλιάρος αλλά Ρομάνα. Και με την ωραία σου αλιάδα από δίπλα, όνειρο!! Τι ωραίο φαγάκια στα αλήθεια, μας δίνει αυτό το ψάρι!! <br />Καλή σου ημέρα. Ειρήνη Ε.https://www.blogger.com/profile/14020929735755787630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9192981501766918318.post-26656372369016316222013-04-12T10:07:08.820+03:002013-04-12T10:07:08.820+03:00Στις 25 Μαρτίου τον έκανα τηγανίτες.Την Κυριακή τω...Στις 25 Μαρτίου τον έκανα τηγανίτες.Την Κυριακή των Βαϊων θα κάνω τη δική σου συνταγή Μαρίνα μου,αφού από χθές που στην ανάρτησή σου για την αλιάδα,είδα ένα μέρος του να αχνοφαίνεται στην φωτογραφία,με κυνηγά η σκέψη του!<br />Αγαπώ τον μπακαλιάρο με όλα του τα συνοδευτικά και φυσικά τον προτιμώ τηγανισμένο σε ωραίο χυλωμένο κουρκούτι!Με απαλή τραγανή επίστρωση,χρυσαφένια και η εσωτερική σάρκα Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10450204899714167009noreply@blogger.com