0

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ" : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


christmas offer with wishes for book


Οι καιροί που περνάμε είναι πολύ δύσκολοι για πολλούς ανθρώπους. Μια μεγάλη ομάδα από συνανθρώπους μας έχει ανάγκη από τη βοήθειά μας. Εμείς, οι πιο τυχεροί σε λίγες ημέρες θα φτιάξουμε τα γλυκά μας και θα έχουμε ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι μας. Ξέρουμε ότι τα έξοδα είναι πολλά αυτές τις μέρες αλλά με λίγη καλή προσπάθεια μπορούμε να στερηθούμε κάτι και να θυσιάσουμε 5 Ευρώ για καλό σκοπό. Η ομάδα των food bloggers σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε αυτό το υπέροχο δώρο με τις προσωπικές σας ευχές και υπογραφή σε δύο αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το βιβλίο εδώ.
Το βιβλίο αυτό είναι μία συλλογή με 100 από τις καλύτερες συνταγές μας και μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς αγοράζοντάς το βιβλίο μέσω Paypal για μόνο 5 Ευρώ σε μορφή pdf. Το -e-mail που θα χρησιμοποιήσετε είναι το ivyliac@gmail.com. Όλα τα έσοδα αυτού του βιβλίου θα διατεθούν για «Τον Άλλο Άνθρωπο».

                                                                                                                       
Εάν το θέλετε σε άλλη μορφή για να το κατεβάσετε στο κινητό σας, στο Kindle, στο tablet, στο ipad κλπ., μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας από το Smashwords, για $5 Η.Π.Α., χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό KP23A και να το στείλετε σε όσους θέλετε. Επειδή προέκυψε το θέμα, τί γίνεται όταν δεν έχουμε λογαριασμό Paypal ή πιστωτική κάρτα; Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να προμηθευτείτε μια προπληρωμένη κάρτα (prepaid) από την τράπεζά σας. Εάν πάλι δεν θέλετε ούτε αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να κάνετε κατάθεση ΓΙΑ ΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΕΛΕΤΕ απ' ευθείας στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ στην Τράπεζα EUROBANK 0026.0294.88.0200608548 (IBAN GR 60026 0294 0000 88020 0608548). Το καταθετήριο μπορείτε να το σκανάρετε και να μας το στείλετε ή να το βγάλετε μια φωτογραφία, στο οποίο θα φαίνονται καθαρά όλα τα στοιχεία, και θα το στείλετε με e-mail στο ivyliac@gmail.com δίνοντας μας το όνομα ή ονόματα και e-mail στα οποία θέλετε να στείλουμε το βιβλίο. Στείλτε μας επίσης το προσωπικό σας μήνυμα όπως θα το γράφατε εσείς και εμείς θα το περάσουμε στην Χριστουγεννιάτικη κάρτα και θα το στείλουμε μαζί με το βιβλίο. Θα σας στείλουμε επιβεβαίωση ότι το στείλαμε εντός 24 ωρών. Εάν για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσετε να λάβετε την επιβεβαίωση, θα επικοινωνήσετε με την κ. Μαριάνα Καβρουλάκη στο e-mail mkavroulakis@gmail.com ή με την Κα. Χρυσούλα Ματσιαρόκου στο e-mail soula0@hotmail.com. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 31/12/2014. Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και πάντα το τραπέζι σας να είναι γεμάτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη και οι παρατηρήσεις σας μας ενδιαφέρουν!

Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται υπ'όψιν και θα διαγράφονται. Επίσης δεν θα δημοσιεύονται σχόλια υβριστικά ή με περιεχόμενο διαφημιστικό.

Commenti anonimi non saranno presi in considerazione e saranno cancellati.

All anonymous comments will not be considered and therefore deleted.